• Tur Pabrik Tur Pabrik

    Tur Pabrik

    Kami pabrik kuat leuwih ti 1000 bengkel méter pasagi sarta pinuh dilengkepan garis ngahasilkeun kalawan leuwih ti 7 bengkel.Maca deui
  • Tim Kami Tim Kami

    Tim Kami

    Aya leuwih ti 280+ pagawé di grup kami.Sakabeh pabrik dikembangkeun di handapeun bantosan 280+ pagawé babarengan sapertos kulawarga.Maca deui
  • Sertipikat Sertipikat

    Sertipikat

    Perusahaan EAST parantos lulus ISO9001: 2015 sertifikasi sistem manajemen kualitas sareng nampi sertipikat CE EU.Maca deui

Wétan (Quanzhou) Intelligent Technology Co., Ltd.

Kumpulkeun téknologi alat mékanis anu saé sareng gaduh layanan anu saé. EAST CORP mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi anu khusus dina R&D, produksi, penjualan, jasa sareng pamekaran parangkat lunak mesin nyulam sirkular sareng mesin ngolah kertas.
Diajar deui

KAMISADUNYA

Perusahaan kami ngagaduhan tim insinyur R&D sareng 15 insinyur domestik sareng 5 desainer asing pikeun ngatasi syarat desain OEM pikeun konsumén urang, sareng ngainnovasi téknologi anyar sareng nerapkeun dina mesin kami.Perusahaan EAST nyandak kauntungan tina inovasi téknologi, nyandak kabutuhan konsumén éksternal salaku titik awal, ngagancangkeun paningkatan téknologi anu tos aya, nengetan pamekaran sareng aplikasi bahan anyar sareng prosés énggal, sareng nyumponan kabutuhan produk palanggan anu parobihan.

Aspal_Plant_map_2
  • 30 30

    30

    Mangtaun-taun
    Tina Pangalaman
  • 7+ 7+

    7+

    Profésional
    Bengkel
  • 40 40

    40

    Nagara-nagara
    Urang Geus Ékspor Ka
  • CE & PC bijil

NaonUrang ngalakukeun

Kami Tujuan pikeun nyayogikeun mesin kualitas pangsaéna
ka dunya.

CARA URANG SUNDA

  • 1

    sawahKARYA

  • 2

    PANGALAMANJeung Kaahlian

  • 3

    GO Leungeun Dina Leungeun

Palayanan

Perusahaan EAST parantos nyetél Pusat Pelatihan Téknologi nyulam, pikeun ngalatih teknisi saatos jasa pikeun ngalakukeun pamasangan sareng pelatihan luar negeri.Samentara éta, Kami nyetél tim jasa saatos-jual anu sampurna pikeun ngalayanan anjeun anu pangsaéna.

Téknologi Wétan parantos ngajual langkung ti 1000 mesin per taun ti saprak 2018. Ieu mangrupikeun salah sahiji supplier anu pangsaéna dina industri mesin nyulam sirkular sareng diganjar "supplier pangsaéna" di Alibaba dina taun 2021.

Kami tujuanana pikeun nyayogikeun mesin kualitas pangsaéna pikeun dunya.Salaku produsén Mesin Fujian well-dipikawanoh, fokus dina rarancang mesin nyulam sirkular otomatis tur garis produksi mesin pembuatan kertas.Motto kami nyaéta "Kualitas Tinggi, Palanggan Kahiji, Palayanan Sampurna, Perbaikan Terus"

kamampuhan R & D

Simkuring boga insinyur kualitas pangalusna di sakabeh industri, nurutkeun pangabutuh béda jeung ngembangkeun pasar konsumén, urang Tujuan panalungtikan mesin paling nyugemakeun jeung fungsi anyar pikeun konsumén.

Pikeun ngahontal tujuan ieu, urang gaduh tim langkung ti 5 insinyur sareng dukungan dana khusus.

Pabrik

1. Bengkel nguji Cam - pikeun nguji bahan tina cams.

2. Majelis workshop - pikeun nyetél sakabeh mesin tungtungna

3. Nguji workshop--pikeun nguji mesin saméméh kiriman

4. bengkel ngahasilkeun silinder - pikeun ngahasilkeun silinder mumpuni

5. Mesin Beresih jeung Ngajaga workshop--pikeun ngabersihan mesin jeung minyak pelindung saméméh kiriman.

6. Bengkel lukisan--pikeun cet warna ngaropéa dina mesin

7. Bengkel bungkusan - pikeun ngalakukeun pakét plastik sareng kai sateuacan kiriman

Tim Kami

1. Aya leuwih ti 280+ pagawé di group.Whole pabrik urang dimekarkeun dina bantuan 280+ pagawe babarengan kawas kulawarga.

2. Hiji departemén jualan éndah 2 tim kalawan 10+ manajer jualan pikeun mastikeun reply ajakan sarta layanan intim, nyieun nawaran, masihan customer on solusi waktos.

Pameran

Salaku perusahaan profésional, urang moal pernah bolos ti pameran mesin internasional.Urang nyekel unggal kasempetan pikeun jadi anggota unggal paméran penting ti mana urang patepung mitra hébat urang jeung ngadegkeun partnership jangka panjang urang saprak lajeng.

Upami kualitas mesin kami mangrupikeun faktor pikeun narik para nasabah, jasa sareng profésional kami pikeun unggal pesenan mangrupikeun faktor penting pikeun ngajaga hubungan jangka panjang urang.

  • Palayanan Palayanan

    Palayanan

  • kamampuhan R & D kamampuhan R & D

    kamampuhan R & D

  • Pabrik Pabrik

    Pabrik

  • Tim Kami Tim Kami

    Tim Kami

  • Pameran Pameran

    Pameran