Tentang Kami

Wétan (Quanzhou) Intelligent Technology Co., Ltd.

Profil Perusahaan

ngeunaan02

ngeunaan02

ngeunaan22

TEKNOLOGI TIMUR, salah sahiji Produsén ngarah sarta eksportir pikeun Circular nyulam Mesin ngadeg saprak 1990, jeung kantor pusat lokasina di kota Quanzhou, propinsi Fujian, nu ogé Unit Anggota Inovasi Alliance Cina Tekstil Association.Simkuring boga tim 280+ pagawé di

Téknologi Wétan parantos ngajual langkung ti 1000 mesin per taun ti saprak 2018. Ieu mangrupikeun salah sahiji supplier anu pangsaéna dina industri mesin nyulam sirkular sareng diganjar "supplier pangsaéna" di Alibaba dina taun 2021.

Kami tujuanana pikeun nyayogikeun mesin kualitas pangsaéna pikeun dunya.Salaku produsén Mesin Fujian well-dipikawanoh, fokus dina rarancang mesin nyulam sirkular otomatis tur garis produksi mesin pembuatan kertas.Motto kami nyaéta "Kualitas Tinggi, Palanggan Kahiji, Palayanan Sampurna, Perbaikan Terus"

Jasa Kami

ngeunaan02

ngeunaan02

2

3

Perusahaan EAST parantos nyetél Pusat Pelatihan Téknologi nyulam, pikeun ngalatih teknisi saatos jasa pikeun ngalakukeun pamasangan sareng pelatihan luar negeri.Samentara éta, Kami nyetél tim jasa saatos-jual anu sampurna pikeun ngalayanan anjeun anu pangsaéna.

Perusahaan kami ngagaduhan tim insinyur R&D sareng 15 insinyur domestik sareng 5 desainer asing pikeun ngatasi syarat desain OEM pikeun konsumén urang, sareng ngainnovasi téknologi anyar sareng nerapkeun dina mesin kami.

Perusahaan kami nyiapkeun kamar Sampel Kain anu lega pikeun nunjukkeun ka klien kami lawon sareng inovasi mesin.

Urang Nawiskeun

Saran Tim Téknis profésional

Inovasi Kualitas Profesional sareng Pamariksaan

Tim Layanan Profesional pikeun Cocogkeun Pananyaan Palanggan sareng Méré Saran sareng Solusi Palanggan

pasangan

Mitra Kami

Urang cooperated kalawan konsumén ti sakuliah dunya kaasup Turki, Spanyol, Rusia, Bangladés, India, Pakistan, Mesir ect.Kami ngahasilkeun mesin Sinor sareng Eastex Brand sareng ogé nyayogikeun suku cadang pikeun ratusan mesin merek sapertos di handap ieu.

Visi Urang

Visi kami: ngadamel bédana pikeun dunya.
Sadayana pikeun: ngimpi calakan, jasa intim

pasangan

pasangan

R & D Kamampuh

Simkuring boga insinyur kualitas pangalusna di sakabeh industri, nurutkeun pangabutuh béda jeung ngembangkeun pasar konsumén, urang Tujuan panalungtikan mesin paling nyugemakeun jeung fungsi anyar pikeun konsumén.

Pikeun ngahontal tujuan ieu, urang gaduh tim langkung ti 5 insinyur sareng dukungan dana khusus.