Ganda Jersey Faux Bulu Mink buludru Circular Nyulam Mesin

Katerangan pondok:

● Desain husus tina Cam.panas-radiasi jeung lebu-ngaleungitkeun gampang, speed na maké-buktina tinggi.
● The RMP of Single Jersey 3 Tilu Thread Fleece Circular Nyulam Mesin nyaeta above35 nalika Unit lycra dilarapkeun.
● piring luhur jeung kotak Cam geus disumputkeun torowongan aliran hawa, lebu bisa cleaned on jadwal na ngaheéat loba waktu pikeun ngabersihan sakabéh mesin.
● gear Minyak-soaking kalawan filter husus jero, noise ieu minimized.Special design setelan posisi gear.circularizing na leveling leuwih akurat.karasa abrasion leuwih hadé.
● rojongan ring husus ngajadikeun spasi operasi, éta basajan tur gampang pikeun ngaluyukeun.


Rincian produk

Tag produk

Fitur

Tilu Thread Fleece Circular Mesin nyulam kalawan 4 desain lagu cams, assorting jeung benang Terry, peletakan-di thread na taneuh benang, Bisa knit inlay, twill jeung fleece Perancis.Panutup lawon bakal dilakukeun kana tés lawon ku cara ngagosok sareng gaduh kaluaran anu luhur pisan.Tilu thread fleece mesin nyulam ku nyaluyukeun cams sinker eta bisa nyaluyukeun panjang benang plush expediently.Éta cocog pikeun jas kelas luhur - pakéan, baju olahraga sareng pakéan haneut jsb.

Karakter utama jersey tunggal Tilu Thread Fleece Circular Knitting Machine nya éta ogé tiasa ngarajut lawon benang floss tilu sareng ngadopsi sinker ngadorong loop tumpukan, ku kituna tumpukan tiasa langkung rapih.Ngarobih kit nyulam wungkul, tiasa gampang giliran mesin nyulam single-jersey sareng mesin terry.

Modél

Diameter

Gauge

Feeders

Kakuatan

RPM

ESTF1

15"-44"

16G-24G

3F/Inci

3.7HP-5.5HP

15-35R

ESTF2

15"-44"

16G-24G

3.2F/Inci

3.7HP-5.5HP

15-35R

Sampel lawon

Tilu benang fleece mesin nyulam tiasa lawon inlay, Perancis fleece, Perancis Terry, twill jeung flannelette cloth.Application: ganti baju awéwé ', sportswear, pakean Saniter, nightgowns, pakean orok.

Kain rajutan-
Kain rajutan1 (2)
knitted-lawon-twill
Knitted-lawon1

Wincik inohong

3 -thread-fleece -circular-nyulam -mesin -benang- feeder
Control-panel-pikeun-tilu-thread -knitting-mesin
cam-kotak-pikeun-tilu-thread-sirkular-nyulam-mesin
lawon-nyokot-handap-sistem-pikeun-thread-fleece-sirkular-nyulam-mesin
oiler-pompa-pikeun-sirkular-nyulam-mesin

Prosés

Bungkusan & Pangiriman

Jumlah badag tina jersey tunggal tilu thread mesin nyulam siap ngilikan, Sateuacan pengiriman barang, sirkular mesin nyulam bakal dipak kalawan pilem pe sarta Usuk kai ogé.

sirkular-nyulam-mesinDina pangiriman
sirkular-nyulam-mesin-pengiriman
Mesin-bungkusan

Pameran & Didatangan Pabrik Pelanggan

Kami geus ngayakeun paméran, kayaning Shanghai Frankfurt Pameran, Pameran Bangladés, Pameran India, Pameran Turki, attracting angka nu gede ngarupakeun konsumén nganjang mesin nyulam sirkular urang.

Circular-nyulam-mesin-Pameran

Merek gawé babarengan

Sadaya tilu thread fleece mesin nyulam diadopsi brand asesoris kawentar.

merek gawé babarengan

suku cadang

Sakali anjeun nempatkeun pesenan, anjeun bakal nampi suku cadang acak gratis.

Kado

Hadiah (6)
Hadiah (2)
Hadiah (1)
Hadiah (4)
8
Hadiah (3)
Hadiah (2)
Hadiah (5)
Hadiah (1)

  • saméméhna:
  • Teras: