Ganda Jersey High tumpukan Citakan: Loop Cut Electronic Jacquard Circular Mesin nyulam

Katerangan pondok:

● Double Jersey High Tihang Loop Cut Electronic Jacquard Circular Knitting Mesin ngalengkepan komputer pinter system.USD flash disk mawa desain pikeun jarum komputerisasi.

● Kalawan fungsi memori bisi tina kakuatan-handap, ganda Jersey High tumpukan Citakan: Loop Cut Electronic Jacquard Circular Nyulam Mesin dijalankeun dina cara pisan stabil dina modeu speed super.

● Gampang ngarancang jeung cara gampang sangkan aranjeunna lumangsung kalawan kami Double Jersey High tumpukan Citakan: Loop Cut Electronic Jacquard Circular Mesin nyulam.

● Double Jersey High Tihang Citakan: Loop Cut Electronic Jacquard Circular Nyulam Mesin bisa ngahasilkeun tinggi & low tihang, tapi ogé bisa ngahasilkeun kelir béda ku design.a dimensi hadé loba dipaké dina jadi loba fabrics lawon, bedclothes, karajinan, Toys, simbut tina mobil & imah, jsb.


Rincian produk

Tag produk

Fitur

Industri lumaku Toko Garment, Pabrik Pabrik, Pabrik Tekstil, Pabrik Kain
Kaayaan Anyar
Jenis produk tumpukan tinggi, tumpukan rendah, sababaraha warna, lawon lawon, baju ranjang, karajinan, tikar mobil, karpét bumi
Tipe Jacquard loop cut, jacquard loop motong sirkular mesin nyulam
Kapasitas Produksi 120 kg
Tempat Asal Fujian, Cina
Kakuatan 5,5 W, 4kw-5,5 kw
Gaya Nyulam Pedaran Weft
Métode nyulam Ganda
Komputerisasi Sumuhun
Beurat 2000 KG
Ukuran (L * W * H) 3,2 * 3,2 * 3,3 m
Garansi 1 Taun
Titik Jual konci Long Service Kahirupan
Gauge 18G-24G
Nyulam lebar 52 inci
Laporan Test Mesin Disadiakeun
Video kaluar-inspeksi Disadiakeun
Jenis pamasaran Produk Anyar 2022
Garansi komponén inti 1 Taun
Komponén Inti Bejana tekanan, Motor, Bearing, Gear, PLC, Pompa, Mesin, Gearbox
Aplikasi tihang luhur tihang handap
Gauge 18-24G
Feeders 14F-20F
Diaméter silinder 26"-38"
Laju 15-20R.PM
merek EASTSINOR
Sertipikat CE ISO
Fungsi, pola nyulam Pinuh Jacquard

Sampel lawon

Ganda Jersey High Tihang Loop Cut Electronic Jacquard Circular Knitting Mesin ngajadikeun pangalusna cut loop fleece di world.Such buludru Karang, bihun buludru, buludru mutiara, buludru Terry, buludru salju, buludru és, buludru béas, buludru merak, buludru kembang api, nangtung handap.
Ngan parios di handap gambar tina kami Double Jersey High Tihang Loop Cut Electronic Jacquard Circular Nyulam Mesin pabrik.

sirkular-nyulam-mesin-pikeun-flannel-karang-fleece-lawon
sirkular-nyulam-mesin-pikeun-wol-loop-kasmere-lawon
sirkular-nyulam-mesin-pikeun-domba-shearing-lawon

Wincik inohong

A Double Jersey High Pile Loop Cut Electronic Jacquard Circular Knitting Machine anu sampurna peryogi jantung énergi anu ngandung silinder, jarum, péso, cams, pituduh benang, feeder positip sareng anu sanésna.Desainer kami ngarencanakeun penampilan Double Jersey High Pile Loop Cut Electronic Jacquard Circular. Mesin nyulam seriously.It teu ukur meets fungsi kuat, tapi ogé méré appearance.We artistik bisa ngarasakeun workmanships finest jeung bahan tina Double Jersey High Tihang Citakan: Loop Cut Electronic Jacquard Circular Nyulam Mesin ngaliwatan poto handap ti pabrik urang.

sirkular-nyulam-mesin-nyulam-jarum-péso
sirkular-nyulam-mesin-sinker
sirkular-nyulam-mesin-cam-kotak
sirkular-nyulam-mesin-benang-pituduh

Kamajuan Produksi

Kami nuturkeun prinsip 3 handap pikeun ngahasilkeun Double Jersey High Pile Loop Cut Electronic Jacquard Circular Knitting Machine
Éta sababna urang tiasa ngawula ka dunya ieu salami 25 taun sareng sababaraha taun deui.
efisiensi produksi tinggi
téhnologi alus ngurangan waragad
Aman jeung aman
1. Casting pengadaan (300 sét inventaris)
2.Rough inspeksi pikeun ngaleungitkeun rupa defects casting
3.Panyimpenan
4. Mesin kasar
5.Take inspeksi sampling on waktos biasa pikeun ngajamin kelas, karasa jeung dénsitas minuhan standar
6.Natural perlakuan sepuh (disimpen dina hawa kabuka pikeun leuwih ti 1 taun)
7. Rupa Processing
8. Panyimpenan di wewengkon produk rengse
9. Majelis
10.Nguji parameter teknis
11. Debugging
12.Packing sarta pangiriman.

Bungkusan & Pangiriman

Jumlah badag tina jersey tunggal tilu thread mesin nyulam siap ngilikan, Sateuacan pengiriman barang, sirkular mesin nyulam bakal dipak kalawan pilem pe sarta Usuk kai ogé.

sirkular-nyulam-mesinDina pangiriman
sirkular-nyulam-mesin-pengiriman
Mesin-bungkusan

Pameran & Didatangan Pabrik Pelanggan

Kami geus ngayakeun paméran, kayaning Shanghai Frankfurt Pameran, Pameran Bangladés, Pameran India, Pameran Turki, attracting angka nu gede ngarupakeun konsumén nganjang mesin nyulam sirkular urang.

Circular-nyulam-mesin-Pameran

Merek gawé babarengan

Pabrik urang aya di puseur industri tékstil sirkular Cina sarta Lawu tina Double Jersey High Tihang Citakan: Loop Cut Electronic Jacquard Circular Nyulam Mesin.Kami gaduh hubungan koperasi anu kuat sareng merek utama.Mesin sareng asesoris kami tiasa nyayogikeun anjeun sagala jinis pitulung anu anjeun peryogikeun.

Merek gawé babarengan

  • saméméhna:
  • Teras: