Ganda Jersey luhur jeung ka handap mindahkeun komputer jacquard sirkular mesin nyulam

Katerangan pondok:

Ngadopsi tipe anyar timer dimekarkeun tina struktur Pilihan jarum jacquard plat luhur, téhnologi patén nasional, manufaktur-precision tinggi.


Rincian produk

Tag produk

Spésifikasi

Industri lumaku: Industri Tekstil & Nyulam Kaayaan: Anyar

 

Jenis produk: mesin nyulam komputer
Fungsi Mesin: Jacquard, kain rajut, Tipe: jacquard

 

Tempat Asal: Fujian, Cina
Ngaran Brand: EASTSINO kakuatan: 5,5KW, 5 HP Kapasitas produksi: 100%
Gaya nyulam: luhur jeung ka handap mindahkeun komputer jacquard beurat: 3000KG fungsi: 2 arah jeung 3 arah teknis
Modél WETAN-- DJC Gauge 7G-28G Diaméter silinder 24"--52"
Feeders 1.5F\INCI        

Waktos prosés:

Kuantitas (set) 1 - 1 > 1
Est.Waktos (dinten) 20-30 Pikeun dirundingkeun

Fitur

1. Ngadopsi tipe anyar timer dimekarkeun tina plat luhur jacquard struktur Pilihan jarum, téhnologi patén nasional, manufaktur-precision tinggi.
2. Sistem kontrol komputer canggih tina Double Jersey luhur jeung ka handap mindahkeun komputer jacquard sirkular mesin nyulam ieu dipaké pikeun ngawujudkeun Pilihan jarum luhur jeung handap sarta mindahkeun jacquard.
3. Produk dihasilkeun ku ieu Double Jersey luhur jeung ka handap mindahkeun komputer jacquard sirkular nyulam mesin anu cocog pikeun fabrics knitted kayaning bahan sapatu, kasur, tékstil imah, sweaters, sarta pakéan.

Ganda-Jersey-Dua-Sisi-Transfer-Jacquard-Mesin-Jacquard-jarum-pilihan
Ganda-Jersey-Dua-Sisi-Transfer-Jacquard-Mesin-kontrol-panel

The Double Jersey luhur jeung ka handap mindahkeun komputer jacquard sirkular nyulam mesin komputer-dikawasa mindahkeun loop perlu, éta bisa kalayan gampang nambahkeun benang spandex pikeun ngahasilkeun rupa-rupa pola ku kerung euyeub tur gilig.

Desain unik ngamungkinkeun Double Jersey luhur jeung ka handap mindahkeun komputer jacquard sirkular mesin nyulam pikeun ninun ganda-sided Leno ninun dina sisi handap sarta nanas ninun dina piring luhur kalawan mindahkeun single-sided, nu pinuh ngagambarkeun fungsionalitas tinggi.

Ganda-Jersey-Dua-Sisi-Transfer-Jacquard-Mesin-minyak-otomatis

Sampel lawon

Ganda-Jersey-Dua-Sisi-Transfer-Jacquard-Mesin-pikeun-sweater
Ganda-Jersey-Dua-Sisi-Transfer-Jacquard-Mesin-pikeun-imah-tékstil
Ganda-Jersey-Dua-Sisi-Transfer-Jacquard-Mesin-pikeun-sapatu-lawon
Ganda-Jersey-Dua-Sisi-Transfer-Jacquard-Mesin-pikeun-sofa-lawon

The Double Jersey luhur jeung ka handap mindahkeun komputer jacquard mesin nyulam sirkular anu nyieun lawon nanas \ lawon interlock \ lawon interlock gauge halus \ design pique fancy \ wilujeung simbut.

suku cadang mesin patali bakal bebas ngirim kaluar lamun nempatkeun pesenan.

Ganda-Jersey-Dua-Sisi-Transfer-Jacquard-Mesin-Cam
Ganda-Jersey-Dua-Sisi-Transfer-Jacquard-Mesin-lycra-kantétan
Ganda-Jersey-Dua-Sisi-Transfer-Jacquard-Mesin-karanjang
Ganda-Jersey-Dua-Sisi-Transfer-Jacquard-Mesin-jarum
Ganda-Jersey-Dua-Sisi-Transfer-Jacquard-Mesin-kontrol-panel
Ganda-Jersey-Dua-Sisi-Transfer-Jacquard-Mesin-dibagikeun
Ganda-Jersey-Dua-Sisi-Transfer-Jacquard-Mesin-silinder
Ganda-Jersey-Dua-Sisi-Transfer-Jacquard-Mesin-sinker

Harita konsumén jeung Eupan Balik

jasa kami sarta kualitas mesin nyulam sirkular kami bakal masihan konsumén urang kapercayaan yén kami téh supplier dipercaya.

Ganda-Jersey-Dua-Sisi-Transfer-Jacquard-Mesin-tentang-maju
Ganda-Jersey-Dua-Sisi-Transfer-Jacquard-Mesin-ngeunaan-klien-eupan balik
Ganda-Jersey-Dua-Sisi-Transfer-Jacquard-Mesin-tentang-palanggan-saran

  • saméméhna:
  • Teras: