Sajarah

Kami Produsén Mesin Nyulam Circular profésional sareng dipercaya

Ti taun 1990,
Langkung ti 30+ taun pangalaman,
Ékspor ka 40+ nagara,
Ngalayanan langkung ti 1580+ klien,
Widang pabrik langkung ti 100,000㎡+
bengkel profésional 7+ pikeun bagian mesin béda
Sahenteuna 1000 sét kaluaran taunan

Kusabab
Pangalaman
Nagara-nagara
Klién
+
Lapangan Pabrik
㎡+
Bengkel
+
Susunan

TIMUR GROUP boga rupa-rupa parabot produksi, sarta geus successively diwanohkeun parabot precision modern kayaning lathes nangtung komputer, puseur machining CNC, mesin panggilingan CNC, mesin ukiran komputer, badag skala precision tinggi tilu-koordinat alat ukur ti Jepang jeung Taiwan, sarta mimitina geus sadar manufaktur calakan.Perusahaan EAST parantos Lulus ISO9001: 2015 sertifikasi sistem manajemen kualitas sareng sertipikat CE EU.Dina rarancang sareng prosés produksi, sajumlah téknologi anu dipaténkeun parantos kabentuk, kalebet sababaraha patén-patén penemuan, kalayan hak cipta intelektual anu mandiri, sareng ogé parantos nampi sertifikasi sistem manajemén hak cipta.

Kami ngagaduhan Kauntungan Nuturkeun

Marketing sarta Service Kauntungannana

Pausahaan mantuan pausahaan rék dilegakeun pasar ngaliwatan pamasaran tepat, deepening multi-kanal, ngamekarkeun pasar munculna luar negeri, promosi ngembangkeun multi-brand, layanan palanggan gancang, jsb, ku kituna pikeun meunangkeun kauntungan tina pamasaran.

Éfisién Panalungtikan sarta Pangwangunan Kauntungannana

Pausahaan nyokot kauntungan tina inovasi téhnologis, nyokot kaperluan konsumén éksternal salaku titik awal, accelerates nu Ngaronjatkeun téknologi aya, nengetan ngembangkeun sarta aplikasi bahan anyar jeung prosés anyar, sarta minuhan kabutuhan produk ngarobah konsumén.

Kaunggulan Manufaktur

Ku ningkatkeun spésifikasi téknis anu saluyu, ngaoptimalkeun sareng ningkatkeun prosés, sareng ngalaksanakeun standarisasi prosés produksi, perusahaan ngabantosan perusahaan pikeun ngahontal manajemén produksi anu ramping, ku kituna ngabantosan perusahaan nampi kauntungan manufaktur.