Warta

  • naha bar horizontal muncul dina mesin nyulam sirkular

    Meureun aya loba alesan naha bar horizontal muncul dina mesin nyulam sirkular.Ieu sababaraha alesan anu mungkin: Tegangan benang anu henteu rata: Tegangan benang anu henteu rata tiasa nyababkeun belang horizontal.Ieu tiasa disababkeun ku panyesuaian tegangan anu teu leres, jamming benang, atanapi benang henteu rata ...
    Maca deui
  • Fungsi sareng klasifikasi alat pelindung olahraga

    Fungsi sareng klasifikasi alat pelindung olahraga

    Fungsi: .Protéksi Fungsi: olahraga gear pelindung bisa nyadiakeun rojongan tur panangtayungan pikeun sendi, otot jeung tulang, ngurangan gesekan sarta dampak salila latihan, sarta ngurangan résiko tatu..Stabilizing Fungsi: sababaraha protectors olahraga bisa nyadiakeun stabilitas gabungan ...
    Maca deui
  • Kumaha carana manggihan jarum rusak dina mesin nyulam sirkular

    Kumaha carana manggihan jarum rusak dina mesin nyulam sirkular

    Anjeun tiasa nuturkeun léngkah ieu: Observasi: Kahiji, anjeun kudu taliti niténan operasi tina mesin nyulam sirkular.Ngaliwatan observasi, anjeun tiasa mendakan naha aya getaran anu teu normal, sora atanapi parobihan dina kualitas anyaman salami anyaman ...
    Maca deui
  • Struktur baju haneut tilu benang sareng metode nyulam

    lawon fleecy tilu-thread geus loba dipaké dina brand fashion salila taun ieu, fabrics terry tradisional utamana polos, aya kalana dina barisan atawa warna nyulam ubi, boltm utamana loop sabuk boh diangkat atawa polar fleecy, ogé no-raising tapi kalawan sabuk. gelung...
    Maca deui
  • Diideuan ku biruang kutub, tékstil anyar nyiptakeun pangaruh "rumah kaca" dina awak pikeun tetep haneut.

    Diideuan ku biruang kutub, tékstil anyar nyiptakeun pangaruh "rumah kaca" dina awak pikeun tetep haneut.

    Kiridit gambar: ACS Applied Materials and Interfaces Insinyur di Universitas Massachusetts Amherst geus nimukeun lawon nu ngajaga anjeun haneut maké cahaya indoor.Téknologi ieu mangrupikeun hasil tina usaha 80 taun pikeun nyintésis tékstil ...
    Maca deui
  • Santoni (Shanghai) Ngumumkeun Akuisisi Produsén Mesin Nyulam Jérman Terrot

    Santoni (Shanghai) Ngumumkeun Akuisisi Produsén Mesin Nyulam Jérman Terrot

    Chemnitz, Jérman, 12 Séptémber 2023 - St Tony(Shanghai) Knitting Machines Co., Ltd., anu sapinuhna dipiboga ku kulawarga Ronaldi Italia, ngumumkeun akuisisi Terrot, produsén ngarah tina mesin nyulam sirkular dumasar di . ..
    Maca deui
  • Uji fungsi tina lawon rajutan tubular pikeun kaos kaki elastis médis

    Uji fungsi tina lawon rajutan tubular pikeun kaos kaki elastis médis

    Medicalstockings dirancang pikeun méré relief komprési jeung ningkatkeun sirkulasi getih.Élastisitas mangrupikeun faktor kritis nalika ngarancang sareng ngembangkeun kaos kaki médis.Desain élastisitas merlukeun tinimbangan pilihan bahan ...
    Maca deui
  • Kumaha debug sampel lawon sarua dina mesin nyulam sirkular

    Kumaha debug sampel lawon sarua dina mesin nyulam sirkular

    urang kedah ngalakukeun operasi di handap ieu: Analisis sampel lawon: Kahiji, analisis detil tina sampel lawon narima dipigawé.Karakteristik sapertos bahan benang, jumlah benang, kapadetan benang, tékstur, sareng warna ditangtukeun tina ...
    Maca deui
  • Aplikasi tina Pompa Minyak

    Aplikasi tina Pompa Minyak

    Sprayer minyak muterkeun hiji peran lubricating sarta pelindung dina mesin nyulam sirkular badag.Éta ngagunakeun puncak semprot tekanan tinggi pikeun nerapkeun gajih sacara seragam ka bagian kritis mesin, kalebet ranjang gauge, cams, tusuk sate, jsb. Di handap ieu nyaéta ...
    Maca deui
  • Naha jersey ganda luhur jeung handap jacquard sirkular mesin nyulam populér?

    Naha jersey ganda luhur jeung handap jacquard sirkular mesin nyulam populér?

    Naha jersey ganda luhur jeung handap jacquard sirkular mesin nyulam populér?1 Pola Jacquard: Mesin jacquard komputerisasi dua sisi luhur sareng handap tiasa ngadamel pola jacquard kompléks, sapertos kembang, sato, bentuk geometri sareng saterasna.
    Maca deui
  • Mesin nyulam sirkular biasana ngarajut 14 kin

    Mesin nyulam sirkular biasana ngarajut 14 kin

    Mesin nyulam sirkular ilaharna ngarajut 14 rupa struktur organisasi 1, organisasi nyulam datar Weft Organisasi nyulam datar weft diwangun ku puteran kontinyu tina jenis sarua Unit dina hiji arah dina runtuyan susunan.Dua sisi lawon fla ...
    Maca deui
  • Biasana ngarajut 14 jinis struktur organisasi

    Biasana ngarajut 14 jinis struktur organisasi

    8, Organisasi jeung pangaruh bar nangtung Pangaruh belang longitudinal utamana dibentuk ku ngagunakeun métode parobahan struktur organisasi.Pikeun lawon outerwear kalawan pangaruh belang longitudinal tina formasi fabrics geus diatur organisasi bunderan, ribbed composi ...
    Maca deui