Tim Kami

1. Aya leuwih ti 280+ pagawé di group.Whole pabrik urang dimekarkeun dina bantuan 280+ pagawe babarengan kawas kulawarga.

pasangan

Perusahaan kami ngagaduhan tim insinyur R&D sareng 15 insinyur domestik sareng 5 desainer asing pikeun ngatasi syarat desain OEM pikeun konsumén urang, sareng ngainnovasi téknologi anyar sareng nerapkeun dina mesin kami.Perusahaan EAST nyandak kauntungan tina inovasi téknologi, nyandak kabutuhan konsumén éksternal salaku titik awal, ngagancangkeun paningkatan téknologi anu tos aya, nengetan pamekaran sareng aplikasi bahan anyar sareng prosés énggal, sareng nyumponan kabutuhan produk palanggan anu parobihan.

2. Hiji departemén jualan éndah 2 tim kalawan 10+ manajer jualan pikeun mastikeun reply ajakan sarta layanan intim, nyieun nawaran, masihan customer on solusi waktos.

Semangat Usaha

ngeunaan02

Semangat Tim

Ngembangkeun perusahaan, panalungtikan sareng pamekaran produk, manajemén karyawan, sareng terminal jaringan jasa sadayana peryogi tim anu efisien, tegang sareng harmonis.Masing-masing anggota diwajibkeun pikeun leres-leres mendakan posisina sorangan.Ngaliwatan hiji tim efisien sarta sumberdaya pelengkap, dina nulungan Sedengkeun enhancing nilai konsumén, sadar nilai perusahaan sorangan.

ngeunaan02

Jiwa Inovatif

Salaku perusahaan R&D sareng manufaktur berbasis téknologi, inovasi kontinyu mangrupikeun kakuatan panggerak pikeun pangwangunan sustainable, anu ditingali dina sagala rupa aspék sapertos R&D, aplikasi, jasa, manajemén sareng budaya.Kamampuhan inovasi sareng prakték unggal karyawan dihijikeun pikeun ngawujudkeun inovasi perusahaan.Terobosan kontinyu mawa pangwangunan kontinyu.Usaha terus ngajengkeun transcendence diri, ngungudag pengkuh, sarta terus tangtangan puncak téhnologi pikeun ngawangun daya saing ngembangkeun sustainable usaha.