Single Jersey Circular Nyulam Mesin

Katerangan pondok:

Mesin nyulam sirkular jersey tunggal utamana diwangun ku mékanisme suplai benang, mékanisme nyulam, mékanisme narik sareng pungkal, mékanisme transmisi, mékanisme pelumas sareng beberesih, mékanisme kontrol listrik, bagian pigura sareng alat bantu anu sanés.


Rincian produk

Tag produk

Sampel lawon

Sampel lawon anu dihasilkeun ku aplikasi mesin nyulam sirkular jersey tunggal pikeun spandex jersey tunggal, lawon katun poliéster jersey tunggal, lawon baju haneut jersey tunggal, lawon warna.

Single-Jersey-Circular-Knitting-Mesin-warna-lawon
Single-Jersey-Circular-Knitting-Mesin-pikeun-spandex
Single-Jersey-Circular-Knitting-Mesin-poliéster-katutupan-katun
Single-Jersey-Circular-Knitting-Mesin-sweater-lawon

Bubuka pondok

Mesin nyulam sirkular jersey tunggal utamana diwangun ku mékanisme suplai benang, mékanisme nyulam, mékanisme narik sareng pungkal, mékanisme transmisi, mékanisme pelumas sareng beberesih, mékanisme kontrol listrik, bagian pigura sareng alat bantu anu sanés.

Spésifikasi Jeung Rincian

Sadaya kaméra didamel tina baja alloy khusus sareng diolah ku CNC dina CAD / CAM sareng saréat panas.Prosésna ngajamin .The karasa hébat sarta ngagem-bukti tunggal jersey sirkular mesin nyulam

Single-Jersey-Circular-Knitting-Mesin-of-cam-box
Single-Jersey-Circular-Knitting-Mesin-nyandak-handap-sistem

Sistim take down sahiji jersey sirkular mesin nyulam tunggal dibagi kana tilepan na rolling machine.There aya hiji switch induksi di handap piring badag tina single jersey sirkular mesin nyulam.Nalika panangan transmisi anu dilengkepan paku silinder ngaliwat, sinyal bakal dibangkitkeun pikeun ngukur jumlah gulungan lawon sareng jumlah révolusi.

Feeder benang tina mesin nyulam sirkular jersey tunggal dianggo pikeun nungtun benang kana lawon.Anjeun tiasa milih gaya anu anjeun peryogikeun (kalayan roda pituduh, feeder benang keramik, jsb.)

Single-Jersey-Circular-Knitting-Mesin-of-benang-feeder
Single-Jersey-Circular-Knitting-Mesin-andi-debu-alat

Alat Anti debu tina jersey mesin nyulam sirkular tunggal dibagi kana bagian luhur jeung bagian tengah.

Asesoris Kerjasama Brand

Single-Jersey-Circular-Knitting-Mesin-aksesoris-kooperasi-merk

Eupan Balik klien

Single-Jersey-Circular-Knitting-Mesin-ngeunaan-klien-eupan balik
Single-Jersey-Circular-Knitting-Mesin-ngeunaan-customer
Single-Jersey-Circular-Knitting-Mesin-tentang-customer-saran

Pameran

Tunggal-Jersey-Tilu-Thread-Bulu-Bundar-Nyulam-Mesin-pameran

FAQ

1.Q: Dimana pabrik anjeun lokasina di?
A: Perusahaan kami aya di kota Quanzhou, propinsi Fujian.

2.Q: Dupi anjeun gaduh jasa saatos-diobral?
A: Sumuhun, Urang boga jasa sanggeus-diobral alus teuing, respon gancang, rojongan video Cina Inggris nyaéta available.We boga puseur latihan di pabrik urang.

3.Q: Naon pasar utama produk perusahaan anjeun?
A: Éropa (Spanyol, Jérman, Britania Raya, Perancis, Italia, Rusia, Turki), Tengah jeung Amérika Kidul (Amérika Serikat, Mexico, Colombia, Peru, Chili, Argentina, Brazil), Asia Tenggara (Indonesia, India, Bangladesh, Uzbékistan, Viétnam, Myanmar, Kamboja, Thailand, Taiwan), Wétan Tengah (Syria, Iran, Arab, UAE, Irak), Afrika (Mesir, Étiopia, Maroko, Aljazair)

4.Q: Naon eusi husus tina parentah?Naon pangropéa anu diperyogikeun produk unggal dinten?
A: Commissioning video, katerangan video ngeunaan pamakéan mesin.Produkna bakal ngagaduhan minyak anti karat unggal dinten, sareng asesorisna bakal disimpen dina tempat panyimpen anu tetep


  • saméméhna:
  • Teras: