Single Jersey Electronic Seamless Underwear Circular Mesin Nyulam

Katerangan pondok:

Single Jersey Electronic Seamless Underwear Circular Knitting Machine tina mesin nyulam sirkular sareng tétéla potongan tubular, sakedik deui anu diperyogikeun pikeun ngalengkepan pésta.Kaunggulan tina téhnologi ieu pencét titik seams pésta.


Rincian produk

Tag produk

Fitur

1 Single Jersey Electronic Seamless Underwear Circular Knitting Machine tina mesin nyulam sirkular sareng tétéla potongan tubular, sakedik deui anu diperyogikeun pikeun ngalengkepan pésta.Kaunggulan tina téhnologi ieu pencét titik seams pésta.
2 Taya jahit, euweuh jahitan, euweuh jahitan.Éta Single Jersey Electronic Seamless Underwear Circular Mesin Nyulam.Éta ngagunakeun alat tenun sirkular khusus pikeun ngembangkeun pakean anu ngajantenkeun awak teu nyaman, sapertos aranjeunna henteu leres-leres ngagemna.
3 Single Jersey Electronic Seamless Underwear Circular Knitting Mesin condong ngahasilkeun lawon jauh leuwih lightweight, kalawan leuwih manteng jeung ingetan bentuk.Kusabab kurang henteuna kelim atanapi jahitan, mulus pisan bébas-restrictive, fleksibel sareng nawiskeun kabebasan gerak anu luar biasa.
4 Single Jersey Electronic Seamless Underwear Circular Knitting Machine kalayan kagagalan produk pangsaeutikna: Seuseueurna kagagalan pésta disababkeun ku kagagalan kelim baju anu mulus henteu gaduh kelim, ku kituna kagagalan pakéan ogé kirang pisan.Fitur anu direkayasa sapertos kanyamanan, pas, sareng ventilasi anu tiasa kami peroleh tina téknologi ieu.

laporan pasar

Single Jersey Electronic Seamless Underwear Circular Knitting Machine mangrupikeun alat produksi molding khusus pikeun ngahasilkeun knitwear seamless.Statistik nunjukkeun yén dina 2010, nyulam mulus sareng nyulam tradisional masing-masing 40% sareng 60% tina pasar baju jero rajutan global.
Dina taun-taun ayeuna, kalayan mindahkeun perenah tékstil di dunya ka seueur kabupaten, beuki seueur perusahaan anu kalibet dina produksi baju rajutan anu mulus.Paduli jualan domestik atawa dagang asing processing.The diobral panas tina garments seamless langsung dirangsang kompetisi pabrik parabot mesin nyulam seamless domestik jeung asing kana tahap bodas-panas.Ku alatan éta, Single Jersey Electronic Seamless Underwear Circular Knitting Machine boga poténsi badag di pasar global.

Pilihan benang

Nalika diproduksi, peryogi sababaraha jahitan.Single Jersey Electronic Seamless Underwear Circular Knitting Machine ngarajut benang katun, poliéster, nilon sareng elastane ngahiji kana baju dina rasio pilihan.

Lingkup

Single Jersey Electronic Seamless Underwear Circular Knitting Machine cocog pikeun pakean, ornamén Natal, parabot keur sare, nyertakeun mobil, tas non-anyaman, renda kulit, piyama, baju jero, pillowcases, ranjang quilt nyertakeun, kembang sirah rok, asesoris hairpin, slitting pita, kado bungkusan Sabuk, lawon komposit, lawon sungut, sumpit nyertakeun, panutup korsi, coasters, curtains, jas hujan, tas PVE, payung, tenda, sapatu jeung topi, disposable non-anyaman gaun bedah, masker, cap bedah, kacasoca médis, olahraga, aktip maké, outwear, knitwear, swimwear, beachwear, baju jero, lingerie, maké imah, nightwear, maké médis, wangun maké, jsb.
Single Jersey Electronic Seamless Underwear Circular Knitting Machine kalawan téhnologi seru nu boga kamampuhan nyieun siap ngagem garments tubular 3D langsung tina benang tanpa seams gurat.Aya loba kemungkinan dina rarancang jeung struktur garments kalawan pas hadé tur kanyamanan.

dengkul-leungeun baju-pikeun-Seamless-Baju jero-Circular-Knitting-Mesin
Pedet-Komprési-Leungeun-pikeun-Seamless-Baju jero-Bundar-Nyulam-Mesin
Ankle-Brace-Compression-Rojongan-Leungeun-pikeun-Seamless-Baju jero-Circular-Knitting-
Pigeulang-Sweatband-pikeun-Seamless-Baju jero-Bundar-Nyulam-Mesin
Ganda-Taktak-Brace-Rojongan-pikeun-Seamless-Pakaian jero-Circular-Knitting-Mesin
sabuk-pinggel-korsét-pikeun-Seamless-Baju jero-Bundar-Nyulam-Mesin
kabugaran-jas-pikeun-Seamless-Baju jero-Circular-Knitting-Mesin
Stretch-Printed-Pondok-Leggins-pikeun-Seamless-Baju jero-Bundar-Nyulam-Mesin
jeans-pikeun-Seamless-Baju jero-Circular-Knitting-Mesin
Ramo-Band-pikeun-Seamless-Baju jero-Circular-Knitting-Mesin
dasi-pikeun-Seamless-Baju jero-Circular-Knitting-Mesin
sabuk-pikeun-Seamless-Baju jero-Circular-Knitting-Mesin

Rincian Mesin

jasa kami sarta kualitas mesin nyulam sirkular kami bakal masihan konsumén urang kapercayaan yén kami téh supplier dipercaya.

silinder-pikeun-Seamless-Baju jero-Circular-Knitting-Mesin
benang-ring-pikeun-Seamless-Baju jero-Circular-Knitting-Mesin
alus-nyokot-handap-sistem-pikeun-Seamless-Baju jero-Circular-Nyulam-Mesin
jarum-pilihan-pikeun-Seamless-Baju jero-Bundar-Nyulam-Mesin
benang-feeder-pikeun-Seamless-Baju jero-Bundar-Nyulam-Mesin
pilihan-komputer-pikeun-Seamless-Baju jero-Bundar-Nyulam-Mesin
panel kontrol-pikeun-Seamless-Baju jero-Circular-Knitting-Mesin
kontrol-tombol-pikeun-Seamless-Baju jero-Circular-Knitting-Mesin

Kauntungannana anjeun tiasa terang

Prosés produksi pondok, biaya disimpen, sareng efisiensi produksi ningkat.Kusabab lawon knitted seamless teu kudu loba motong na stitching, éta ngurangan biaya bahan baku;Ieu shortens prosés téhnologis, ngurangan time.The pangiriman prosedur processing ogé ngurangan jumlah Single Jersey Electronic Seamless Underwear Circular Nyulam Mesin required.Thereby ngurangan spasi lanté sarta ngurangan biaya dina extent tangtu.

Kain kalayan kanyamanan sareng éstétika anu langkung saé.pakean tradisional bakal ngabalukarkeun rasa restraint sarta penampilan kembung dina awak manusa alatan sutures.Seamless knitted fabrics anu anyaman dina Single Jersey Electronic Seamless Underwear Circular Mesin nyulam mangrupakeun sapotong tunggal .Ieu gampang pikeun nyieun kana pakean sanggeus saeutik. ngolah.Jahitan dileungitkeun.Rarasaan kembung jeung kaampeuh.

Pilihan lega bahan baku pikeun Single Jersey Electronic Seamless Underwear Circular Knitting Machine.Natural benang serat, yarns serat kimiawi anyar, sarta sababaraha yarns hanca, anu interwoven sarta digabungkeun nurutkeun kaayaan fungsi tina yarns anyar.Kombinasi téhnologi seamless sarta yarns hanca nyiptakeun multi-fungsi garments seamless, nu nyadar kombinasi sampurna kanyamanan, practicality, fashion jeung kageulisan, sarta ngaronjatkeun nilai leuwih pikeun garments seamless.

Desain lawon knitted seamless nyaeta fléksibel tur variatif.Numutkeun ciri fisiologis awak manusa, Single Jersey Electronic Seamless Underwear Circular Knitting Mesin bisa kalayan gampang ngarancang struktur jaringan béda ku ngagunakeun perpustakaan jaringan, kalawan kirang processing rengse.


  • saméméhna:
  • Teras: