Naha Milih Kami

Kumpulkeun téknologi alat mékanis anu saé sareng gaduh layanan anu saé. EAST CORP mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi anu khusus dina R&D, produksi, penjualan, jasa sareng pamekaran parangkat lunak mesin nyulam sirkular sareng mesin ngolah kertas.Pausahaan boga rupa-rupa alat produksi, sarta geus successively diwanohkeun parabot precision modern kayaning lathes nangtung komputer, puseur mesin CNC, mesin panggilingan CNC, mesin ukiran komputer, skala badag-precision tinggi tilu-koordinat ukur instrumen ti Jepang jeung Taiwan, sarta mimitina geus sadar manufaktur calakan.Perusahaan EAST parantos lulus ISO9001: 2015 sertifikasi sistem manajemen kualitas sareng nampi sertipikat CE EU.Dina rarancang sareng prosés produksi, sajumlah téknologi anu dipaténkeun parantos kabentuk, kalebet sababaraha patén-patén penemuan, kalayan hak cipta intelektual anu mandiri, sareng ogé parantos nampi sertifikasi sistem manajemén hak cipta.

ngeunaan02

ngeunaan02

ngeunaan02

Keunggulan Kami

Patén-patén

Kalawan sakabeh produk patén-patén

Pangalaman

Pangalaman anu beunghar dina jasa OEM sareng ODM (kalebet mesin ngahasilkeun sareng suku cadang)

Sertipikat

CE, sertifikasi, ISO 9001, sertipikat PC jeung saterusna

Pamastian kualitas

100% uji produksi masal, 100% inspeksi bahan, 100% uji fungsional

Service Garansi

Mangsa jaminan sataun, jasa saatos-jualan hirupna

Nyadiakeun Rojongan

Nyadiakeun inpormasi téknis sareng dukungan pelatihan téknis sacara rutin

Jurusan R&D

Tim R&D kalebet insinyur éléktronik, insinyur struktural sareng desainer luar

Ranté Produksi Modern

Sakabeh garis ngahasilkeun kaasup 7workshops nampilkeun pembuatan awak mesin, pembuatan suku cadang jeung assembly