Single Jersey Tilu Thread Fleece Circular Mesin Nyulam

Katerangan pondok:

3 benang tinimbang 2 pikeun ngarajut lawon anu langkung luhur. 3-tungtung fleece mangrupikeun produk pilihan pikeun nyitak layar sareng ngahias sabab benang katilu nyiptakeun halangan antara benang raray sareng tonggong tina Tilu feeder benang anu béda salaku grup, nyaéta. bédana atra on Single Jersey Tilu Thread Fleece Circular Nyulam Mesin.


Rincian produk

Tag produk

Fitur

1 3 threads tinimbang 2 mun knit a langkung lofted fabric.3-tungtung fleece mangrupa produk pilihan pikeun percetakan layar tur decorating sabab benang katilu nyiptakeun panghalang antara raray jeung deui benang ti Tilu feeders benang béda salaku grup, nu bédana atra dina Single Jersey Tilu Thread Fleece Circular Mesin Nyulam.
2 Tepat kami dirancang Single Jersey Tilu-Thread Fleece Circular Mesin nyulam dirancang kalayan opat lagu atawa genep lagu nu ngaronjatkeun stabilitas equipment.The output sarta kualitas anu leuwih dijamin.
3 Hiji mesin keur sababaraha kaperluan alatan interchangeability.Only kuat ngarobah kit konversi, Single Jersey Tilu-Thread Fleece Circular Mesin nyulam bisa dirobah jadi normal single jersey sirkular mesin nyulam atawa Terry plush sirkular mesin nyulam atawa terry polo sirkular mesin nyulam. Langkung luhur utilization mesin.
4 The aci utama dilengkepan susunan clutches tegangan, nu ulah floating lawon atawa ruksakna jarum nalika tegangan operasi tight.The gampang jeung noise less.It ngabentuk kombinasi idéal jeung Single Jersey Tilu-Thread Fleece Circular Mesin nyulam.

Ukuran ngaropéa

DIAMETER
30~34"
PAPAN
60F~68F
GAUGE
14G~24G

Pilihan benang

Single Jersey Tilu-Thread Fleece Circular Nyulam Mesin nerapkeun benang katun lawon, rupa spésifikasi tina benang blended, tinggi-elastis poliéster yarn.Chemical serat, jsb.

Lingkup

100% nutupan benang hideung.
Lawon skala lauk, lawon twill, lawon baju haneut ganda Perancis, lawon haneut, utamana baju haneut sutra, lawon snowflake, dipintal benang baju haneut, jacquard lawon baju haneut leutik, jsb Nyetél rupa-rupa lawon hésé dina Single Jersey Tilu-Thread Fleece Circular Nyulam Mesin
Jas olahraga outdoor, kaos oblong kasual, kaos Polo, pakean barudak, piyama.Baju Orok Baju Termal.

lawon-pikeun-Single-Jersey-Tilu-Thread-Fleece-Circular-Knitting-Mesin
fleece-pikeun-Single-Jersey-Tilu-Thread-Fleece-Circular-Knitting-Mesin
lawon-sweter-pikeun-Jersey-Tunggal-Tilu-Benang-Fleece-Bundar-Mesin Nyulam
solid-pikeun-Single-Jersey-Tilu-Thread-Fleece-Circular-Knitting-Mesin

Rincian

kern-liebers-sinkers-pikeun-Single-Jersey-Tilu-Thread-Fleece-Circular-Knitting-Mesin

1.We nawiskeun Archimedes akurasi adjustment stitch simplifies pangaturan onSingle Jersey Tilu-Thread Fleece Circular Mesin Nyulam.Skala akurat anu nyaluyukeun pencét jarum mangrupikeun konci pikeun ngahémat waktos berharga anjeun.

archimedes-akurasi-stitch-ajustment-pikeun-Single-Jersey-Tilu-Thread-Fleece-Circular-Knitting-Mesin

3 Aya dua rupa benang feeder.Positip benang feeder jeung Négatip benang feeder.
Urang ilaharna make feeder benang positif dina Single Jersey Tilu-Thread Fleece Circular nyulam Machine.excellent design ngajadikeun tenun benang nyoco langkung stable.Three feeders benang béda salaku grup, nu béda atra anjeun tiasa ningali handap.

benang-feeder-pikeun-Tunggal-Jersey-Tilu-Benang-Bulu-Bundar-Nyulam-Mesin

2 Kualitas jeung kinerja dijamin sinkers of KERN-LIEBERS pikeun Tilu feeders benang béda salaku grup, nu béda atra on Single Jersey Tilu Thread Fleece Circular nyulam Machine.Through tipena béda sinker, rupa-rupa fabrics jeung baju bisa langsung dihasilkeun kalayan ogé. perméabilitas.
Urang ogé bisa nawarkeun brand urang sorangan tina sinker, kualitas bisa balap KERN-LIEBERS.

4 Urang makerupabahan jeung workmanship pikeun forgecams.We bisa mantuan pikeun ngahasilkeun aranjeunna pikeunSingle Jersey Tilu-Thread Fleece Circular Mesin Nyulam.Alloy beusi tuang abu-dénsitas luhur dianggo pikeun cam box.Aperlakuan ging pikeun waktos tetep salila ngolah bisa éféktif ngaleungitkeun fenomena ékspansi termal jeung kontraksi disababkeun ku parobahan suhu ti mimiti tiis kana operasi normal tina mesin, sarta éféktif ngadalikeun dénsitas anyaman sahiji bagian braided.

conversion-kits-pikeun-Single-Jersey-Tilu-Thread-Fleece-Circular-Knitting-Mesin

5 panel kontrol ngaropéa minuhan operasi mantri tina Single Jersey Tilu-Thread Fleece Circular Knitting Machine.Customized logo nurutkeun kana brand anjeun resep develop.Provide pilihan basa béda jeung manuals.Green warna Konektor kawat ku screw sarta konektor stop kontak bodas ku colokan. duanana disadiakeun.
Sistem kontrol komputer canggih alatan gawé babarengan antara inverter na panel otomatis ngawas sarta ngadalikeun rupa parameter operasi mesin, kayaning semprot minyak timing kuantitatif, niupan hawa, deteksi jarum rusak, eureun otomatis karuksakan lawon sarta setting kaluaran, jsb.

6 Desain Anyar kami 136 léngkah Geared Candak handap sistem cooperates béda RPM ngajalankeun mulus tur leuwih stabil sakumaha customer require.Long hirup layanan nyaeta péso advantage.Slitting urang bisa ditambahkeun lamun resep.

motor-pikeun-Single-Jersey-Tilu-Thread-Bulu-Bundar-Mesin Nyulam
take-down-system-pikeun-Single-Jersey-Tilu-Thread-Fleece-Circular-Knitting-Mesin

7 Taiwan Teco Motor

panel kontrol-pikeun-Single-Jersey-Tilu-Thread-Bulu-Bundar-Nyulam-Mesin
inverter-pikeun-Single-Jersey-Tilu-Thread-Fleece-Circular-Knitting-Mesin

8 Sistem anti debu ti luhur-tengah-handap sacara efektif tiasa ngajagi jarum sareng bagian nyulam utama sanésna tina akumulasi lint sareng ningkatkeun efisiensi operasi.

9 Sistem pencahayaan LED ngajelaskeun unggal prosés pikeun ngabersihan sareng mariksa mesin sareng lawon.

Ngeunaan ngagunakeun

Kumaha carana nyandak sinyalna Good lawon on Single Jersey Tilu-Thread Fleece Circular Knitting Machine.The loop panjang benang taneuh jeung jilbab kudu béda (nu benang taneuh pondok tur dijilbab panjang), sarta bédana kudu badag.Tujuanana nyaéta pikeun ngajantenkeun bagian anu tegangan tinggi tina lawon anu digulung dina benang taneuh, sanés dina jilbab.Jilbab moal kapangaruhan ku tegangan lawon pungkal lamun teu looped, sarta eta bakal napel na loop benang taneuh.Bakal kaluar tina loop kalawan looping tina loop benang taneuh, sarta fenomena jilbab overtaking benang taneuh moal lumangsung salila prosés looping bolaykeun.Sacara umum, panjang coil tina jilbab nyaéta 1.2 ~ 1.6mm leuwih panjang batan éta tina benang taneuh.
Nalika nyulam benang pangdeudeul, benang taneuh sareng jilbab dina jarum nyulam anu ditarik ka luhur kusabab naékna sawaréh jarum nyulam naék.Pikeun ngabéréskeun masalah ieu, metode nurunkeun segitiga tina benang tonggong umumna diadopsi.Tujuanana nyaéta ngagunakeun potongan sinker.Rahang lifts na tightens loop dina jarum nyulam rising panungtungan pikeun nungkulan narik tina loop dina jarum nyulam rising, sakumaha ditémbongkeun di handap ieu.Nanging, éta kedah diperhatoskeun yén nalika lebar jalur jarum segitiga stitch datar dina jalur benang mesin lebar teuing (nyaéta, lebar jalur jarum langkung ageung tibatan lebar butt, sapertos anu dipidangkeun dina handap), metoda ieu teu epektip, sarta dina hal ieu Single Jersey Tilu-Thread Fleece Circular nyulam Mesin teu cocog pikeun anyaman panutup lawon sweatshirt.

kumaha-jarum-karya-pikeun-Single-Jersey-Tilu-Benang-Bulu-Circular-Nyulam-Mesin

Naha milih mesin kami

1Sakabeh mesin adopts sagala diimpor Jepang bearing of NTN na NSK brand pikeun mastikeun mesin ngalir mulus tur enteng.Kusabab struktur mékanis stabil sabab beuratna rata-rata, Single Jersey Three-Thread Fleece Circular Knitting Machine henteu gampang ngageter sahingga nahan sagelas cai atanapi koin nangtung mangrupikeun anu anjeun tingali nalika diaktipkeun sareng di luhur. speed operation.And ogé ngahatur nuhun kana pamakéan arah baja badag-ukuran nungkulan sumber geter.

cam-box-pikeun-Single-Jersey-Tilu-Thread-Fleece-Circular-Knitting-Mesin
cams-nsk-pikeun-Jersey-Tunggal-Tilu-Benang-Bulu-Bundar-Mesin Nyulam

2 Tanpa kaleuleuwihan, Bahan unggal bagian tina Single Jersey Three-Thread Fleece Circular Knitting Machine, sanajan screw, dipilih sacara ketat sareng unggal komponén dilakukeun ku mesin kasar, pangaruh alami, pagawean, pangaruh mékanis, teras ngagiling, jsb. Bagian-bagian cacad sareng kualitasna langkung stabil.
3 Unggal bagian diwangun, bisa pindah ka mesin sejen diaméterna sarua ngagunakeun.
4 Datong Brand gear kualitas Taiwan.
5 Benang Dahar Ring & Tabung baja luhur cukup kandel pikeun stabilitas.
6 Drive aci diimpor ti Taiwan anu biasana bentukna gantung nangtung pikeun mastikeun stiffness nu.

7 The sepuh tina ring puseur leuwih ti 5 taun pikeun mastikeun precision sanggeus processing.Minyak sadayana covered.The ring puseur dijieunna tina tambaga jeung tuang beusi pikeun ngaronjatkeun daya tahan maké jeung stabilitas Single Jersey Tilu-Thread Fleece Circular Mesin nyulam.The chip emas mangrupakeun bahan tambaga sanggeus urang ngolah ring puseur.

drive-shaft-pikeun-Single-Jersey-Tilu-Thread-Fleece-Circular-Knitting-Mesin
puseur-cingcin-pikeun-Single-Jersey-Tilu-Thread-Fleece-Circular-Knitting-Mesin
matak-pikeun-Single-Jersey-Tilu-Thread-Bulu-Bundar-Mesin Nyulam

8 kami nganggo kualitas luhur Kawat Ball Bearing of HEALY BRAND, asal Inggris.
Single Jersey Tilu-Thread Fleece Circular Nyulam Mesin ngajalankeun enteng tur bisa diuji ku decibel meter.The ujung transisi ditambahkeun nu éféktif bisa ngaronjatkeun kahirupan jasa tina jarum jeung speed ngajalankeun mesin, mastikeun operasi lemes tina gear. tina ring puseur, sarta ngahindarkeun karuksakan nalika mesin eureun running.You bisa meunang aranjeunna misah.
9 silinder kami dijieunna tina baja alloy husus.Saatos perlakuan panas gelombang tinggi na scanning ultrasonic ngaleupaskeun burrs jarum groove.Cylinder bisa ngahontal karasa idéal tur smoothness pikeun Single Jersey Tilu-Thread Fleece Circular Mesin nyulam

kawat-ball-bearing-pikeun-Single-Jersey-Tilu-Thread-Fleece-Circular-Knitting-Mesin

  • saméméhna:
  • Teras: