Single Jersey Buka-lebar Komputerisasi Jacquard Circular Nyulam Mesin

Katerangan pondok:

jersey tunggal buka-lebar komputerisasi jacquard sirkular mesin nyulam dihasilkeun dumasar kana jersey sirkular mesin nyulam tunggal, ngagabungkeun jacquard jeung lawon slitting function.density, ukuran sarta ketebalan lawon bisa gampang diatur.


Rincian produk

Tag produk

Fitur

1.single jersey buka-lebar komputerisasi jacquard sirkular mesin nyulam dihasilkeun dumasar kana jersey sirkular mesin nyulam tunggal, ngagabungkeun nu jacquard jeung lawon slitting function.density, ukuran jeung ketebalan lawon bisa gampang diatur.
2.single jersey buka-lebar komputerisasi jacquard sirkular nyulam mesin Jeung sistem komputer canggih, jarum dina silinder anu leuwih fleksibel dina ngahasilkeun sababaraha pilihan tina software gambar fabric.Normal gampang pikeun meunangkeun pikeun pola.
3. Pilihan jarum komputer Jepang alus teuing dijieunna tina 3 cara teknis loop / keun / ngambang atawa 4 cara teknis loop / ngambang / keun / mindahkeun atawa malah 5 cara teknis. Any struktur organisasi kompléks lawon bisa dijieun ku urutan tina Sistim Pilihan jarum dina waktu anu singget dina jersey tunggal buka-lebar komputerisasi jacquard mesin nyulam sirkular
4.USB bisa mantuan ngahemat rébuan pola sakumaha konsumén béda merlukeun ogé ngahemat spasi sangkan jersey tunggal buka-lebar komputerisasi jacquard sirkular mesin nyulam rapih tur geulis.

jarum-selection-systerm-pikeun-single-jersey-buka-lebar-komputer-jacquard-circular-nyulam-mesin

Bahan Benang Lumaku

jersey tunggal buka-lebar komputerisasi jacquard mesin nyulam sirkular merlukeun katun, serat sintétik, wol jieunan, serat kimia, benang blended tina sababaraha spésifikasi, tinggi-elastis poliéster sutra, bolong, lawon elastis jeung bahan séjén.

aplikasi produk

Lawon tina jersey tunggal buka-lebar komputerisasi jacquard mesin nyulam sirkular loba dipaké dina ngahasilkeun baju haneut woolen, nu mibanda sababaraha kelir sarta rasa tilu diménsi bisa ditempo sarta dirasakeun.
Sakur lawon tina pola naon waé anu aya di sabudeureun urang life.single jersey buka-lebar komputerisasi jacquard sirkular mesin nyulam lawon, jas yoga, rencana jersey tunggal, Pique, Elastane plating, bolong jacquard lawon jsb.
baju fashion, Swimwear, tights, baju jero, kaos oblong, kaos polo, jas gym, sumpah palapa, tékstil teknis. Flanel, buludru Arktik, anduk, karpét, buludru carded, buludru karang, PV buludru jeung pakean sejen, tékstil imah, kaulinan , lawon bantal korsi mobil.
slitting lawon tubular kana sagi opat tur siap gulung nepi di tetempoan ngajadikeun lawon lemes jeung luhur garapan.Kalayan bantuan feeder Lycra, jersey tunggal kabuka-lebar komputer jacquard mesin nyulam sirkular bisa ngarajut rupa lawon elastis kayaning ngojay-jas jsb.
Turutan tren fashion, pola jacquard dijieun ku jersey tunggal buka-lebar komputerisasi jacquard mesin nyulam sirkular nyaeta key.every komponén tunggal tina bahan rupa jeung workmanship ngajadikeun konci muka paling lawon kualitas luhur pikeun anjeun.

tunggal-jersey-buka-lebar-komputerisasi-jacquard-circular-mesin-rajut-yoga-jas
jersey tunggal-buka-lebar-komputer-jacquard-sirkular-nyulam-mesin-rajut-kaos
jersey tunggal-buka-lebar-komputerisasi-jacquard-circular-mesin-rajut-olahraga-sumpah
single-jersey-buka-lebar-komputer-jacquard-circular-mesin-rajut-weft-pola
single-jersey-buka-lebar-komputer-jacquard-circular-mesin-rajut-kembang-pola
single-jersey-buka-lebar-komputer-jacquard-circular-mesin-rajut-emas-pola
tunggal-jersey-buka-lebar-komputer-jacquard-circular-nyulam-mesin-knit-bolong-pola
single-jersey-buka-lebar-komputer-jacquard-circular-mesin-rajut-anduk-pola

Rincian mesin

1.Long hirup téh konci jersey tunggal buka-lebar komputerisasi jacquard sirkular nyulam machine.Cam Sistim ngadopsi speed luhur wates mesin jarum loss.Archimedes akurasi adjustment stitch ditambahkeun anjeun merlukeun

cams-pikeun-jersey-tunggal-buka-lebar-komputer-jacquard-circular-nyulam-mesin

2.With Ball Bearing of HEALY BRAND asal Inggris mawa silinder, jersey tunggal buka-lebar komputerisasi jacquard sirkular mesin nyulam ngalir lancar jeung ngajaga ogé stability.High Wear-tahan jeung noiseless。

kit konversi-pikeun-jersey-tunggal-buka-lebar-komputer-jacquard-circular-nyulam-mesin

3.Zirconium Keramik Benang Guide dilengkepan jersey tunggal buka-lebar komputerisasi jacquard sirkular nyulam mesin nyieun unggal benang tunggal nilai leuwih kana lawon.

benang-pituduh-pikeun-single-jersey-buka-lebar-komputerisasi-jacquard-circular-nyulam-mesin

4.With workmanship husus perlakuan panas efisien sarta standar tinggi ketat bahan aslina, unggal komponén jalan efisien pikeun ngahontal leuwih pesenan on jersey tunggal buka-lebar komputerisasi jacquard sirkular nyulam machine.Oil-immersed gears ngajalankeun ogé pikeun durability sarta jangka panjang tinggi. -operasi precision.

operasi-pikeun-single-jersey-buka-lebar-komputerisasi-jacquard-circular-nyulam-mesin
panel kontrol-pikeun-jersey-tunggal-buka-lebar-komputer-jacquard-circular-nyulam-mesin
anti-debu-systerm-pikeun-tunggal-jersey-buka-lebar-komputerisasi-jacquard-circular-nyulam-mesin
senor-of-gate-pikeun-jersey-tunggal-buka-lebar-komputer-jacquard-circular-nyulam-mesin

5.The design husus tina Central Stitch Adjustment ngajadikeun dénsitas lawon gampang pikeun disaluyukeun ku design akurat.Humanized jeung sapotong jajan Operasi on jersey tunggal buka-lebar komputerisasi jacquard sirkular mesin nyulam

benang-dahar-disk-pikeun-tunggal-jersey-buka-lebar-komputerisasi-jacquard-circular-nyulam-mesin

6.Jarak sareng beurat pakarangan antara sirah lawon sareng buntut lawon sami.

roller-pikeun-single-jersey-buka-lebar-komputerisasi-jacquard-circular-nyulam-mesin

7.A tanda skala dina jersey tunggal buka-lebar komputerisasi jacquard sirkular mesin nyulam bisa ngarekam dina produksi, mesin bisa disaluyukeun nurutkeun catetan saméméhna.urang tiasa nyaluyukeun Sababaraha mesin tina jinis lawon anu sami dina waktos anu sami.
8.An spreader adjustable bisa nyaluyukeun inclination tina lawon handap nyieun lawon datar pikeun gampang tilepan atawa rolling.
9.synchronous rolling na tilepan ngajadikeun tegangan lawon malah Ngahindarkeun némbongkeun ripples cai dina beungeut lawon on jersey tunggal buka-lebar komputerisasi jacquard sirkular mesin nyulam
10. Nyorong lawon kalawan congcot maju ngajadikeun euweuh sisipan sabalikna sarta ujung lawon datar, nu ngahemat kahirupan loba yarns '.
11.The tipe leungeun baju luar dipaké dina rod rolling ngajadikeun nyokot off lawon roll leuwih gampang.
12.A alat switch induksi ieu disimpen bisa nyieun mesin otomatis eureun lamun euweuh lawon cut pinuh kajadian.Utamana pikeun lawon elastis, Gawéna saé.

senor-of-motong-pikeun-jersey-tunggal-buka-lebar-komputer-jacquard-circular-nyulam-mesin

13.The buka lega nyokot-up Unit ieu dipaké pikeun sesela, muka jeung gulung nepi lawon knitted on jersey tunggal buka-lebar komputerisasi jacquard sirkular mesin nyulam.Ieu slits sarta muka lawon langsung tina sirah nyulam saméméh éta bakal creased sahingga ngahasilkeun lawon bébas kusut-puseur.
1) tinimbang tilepan lawon, motong aranjeunna gampang gulung nepi tanpa tanda nanaon
2) nalika motong kamajuan ka handap, alat induksi bakal shutdown mesin ulah leungit.
3) ukuran sarta tightness lawon bisa dirancang ku jarum hirup layanan panjang.
4) The lawon rolling iteuk tiasa ngadamel rupa-rupa ukuran, kaasup sababaraha lawon leutik teuing.
5) Alat adjustment speed roller nyadiakeun jaminan jeung konstanta malah tightness & kualitas AA pikeun lawon kalayan Ngahindarkeun gap dina beungeut fabric.Higher Balik deui Dina Investasi on jersey tunggal buka-lebar komputerisasi jacquard sirkular mesin nyulam
6) The iteuk éksternal tina sistem extension gampang diatur sarta ngagunakeun.
7) Kusabab henteu aya gear kalebet, henteu aya jejak atanapi kalangkang dina permukaan lawon.
8) tegangan lawon dina kontrol pikeun mantuan deui jasa jarum.

take-down-systerm-pikeun-single-jersey-open-width-komputerisasi-jacquard-circular-knitting-mesin

Sajarah Jacquard

Kumaha damel Jacquard loom?
Mékanisme Jacquard, invented by Frenchman Joseph Marie Jacquard tur munggaran nunjukkeun dina 1801, disederhanakeun cara nu tékstil kompléks kayaning Damask anu anyaman.mékanisme aub pamakéan rébuan kartu punch laced babarengan.Unggal jajar liang ditinju pakait jeung barisan pola tékstil.Modifikasi ieu henteu ngan ngenalkeun efisiensi anu langkung ageung kana prosés anyaman, ngamungkinkeun tukang tenun ngahasilkeun, tanpa bantuan, lawon kalayan pola ukuran sareng pajeulitna ampir teu aya watesna, tapi ogé mangaruhan kamekaran téknologi komputasi anu bakal datang.


  • saméméhna:
  • Teras: